Мед Атлант

Автограф-сесія та концерт: у Франківськ приїхав Сергій Жадан. ФОТО

19 січня в Івано-Франківську відбулася зустріч із харківським письменником, музикантом, поетом і волонтером Сергієм Жаданом.

Сьогодні місцеві прихильники його творчості мали змогу взяти автограф та послухати вірші.

О 15 годині відбулася зустріч з автором у підземному переході “Ваґабундо”. Вхід був безкоштовним, послухати Сергія Жадана зібрались сотні франківців. Багато хто приніс із собою книжки з віршами й прозою Жадана. Також книги можна було купити безпосередньо на заході.

Шанувальниця письменника Вероніка приїхала з Коломиї, щоб побувати на концерті “Жадана і собак”. Про те, що музикант роздаватиме й автографи, дівчині дізналась кілька днів тому і їй пощастило сьогодні першій його отримати.

“Жадана я читаю з 2020 року, бо мої друзі читали його маловідомі книжки і це мене зацікавило. Дуже люблю його збірку “Псалом авіації” і книгу “Хлібне перемир’я”, – каже Вероніка.

Сергій Жадан – автор поетичних збірок «Життя Марії», «Тамплієри», «Антена», «Список кораблів», «Псалом авіації», п`єси «Хлібне перемир`я», роману «Інтернат», а також романів «Ворошиловград» і «Месопотамія», які зовсім нещодавно були перевидані в оновленому оформленні видавництвом Meridian Czernowitz.

Послухати вірш Жадана можна за посиланням.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...