Мед Атлант

У Києві попрощалися з керівниками і працівниками МВС, які загинули в авіакатастрофі

У Києві прощаються з керівниками Міністерства внутрішніх справ, які загинули в авіакатастрофі в Броварах 18 січня.

Похоронна колона вирушила до Українського дому, де відбудеться церемонія прощання. У центрі столиці перекрили деякі вулиці, Біля Українського дому встановили металошукачі, передає Суспільне.

В Українському домі зібралися родичі і друзі загиблих. Поруч перебувають психологи ДСНС.

Нардеп від “Слуги народу” Дмитро Припитень назвав загибель керівництва МВС великою втратою для правоохоронної системи.

“Я особисто знав Дениса Анатолійовича (Монастирського, — ред. ). Це велика втрата для системи МВС. На мою думку, він — перша людина за десятиріччя, яка намагалася щось змінити в системі МВС. Я особисто знав і Лубковича, і Єніна. Це були порядні люди, які всіма силами намагалися долучатися до реформ, які запроваджував міністр”, — сказав нардеп.

Нагадаємо, у Броварах Київської області впав гелікоптер, унаслідок катастрофи загинуло керівництво МВС — міністр Денис Монастирський, державний секретар міністерства Юрій Лубкович та перший заступник міністра Євгеній Єнін. За останніми даними загинули 14 людей, з них одна дитина. Отримали поранення 25, з них — 11 дітей. Кабмін створив робочу групу для розслідування авіакатастрофи.

В СБУ повідомили, що розглядають кілька версій трагедії, серед яких: порушення правил польоту; технічна несправність гелікоптера; умисні дії щодо знищення транспортного засобу

Речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що, аби встановити причини падіння гелікоптера у Броварах 18 січня знадобиться чимало часу. Спеціально створена робоча група визначить усі фактори, які могли спричинити авіакатастрофу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...