Мед Атлант

Переправляли військовозобов’язаних: на Закарпатті викрили злочинне угрупування

У межах кримінального провадження організатора злочинної схеми вже затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Офіцери оперативно-розшукового відділу Мукачівського та Чопського прикордонних загонів спільно зі співробітниками СБУ та Нацполіції за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури припинили діяльність каналу з незаконного переправлення через кордон військовозобов’язаних чоловіків.

Двох чоловіків та жінку, які за 1500 доларів неправомірної грошової винагороди намагалися переправити за кордон одного громадянина України, днями затримали на околиці населеного пункту Ботфалва Ужгородського району.

У межах кримінального провадження організатора злочинної схеми вже затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому оголошено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 187 880 грн.

Слідчі дії щодо встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності винних осіб тривають.

У разі доведення вини підозрюваних у суді, їм загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дев’яти років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...