Мед Атлант

Окупанти знову обстрілюють Україну ракетами: що відомо

Російські війська зранку 26 січня знову завдали ракетного удару по території України. Деякі ракети вже збила протиповітряна оборона.

Спікер Повітряних сил Юрій Ігнат повідомив, що пуски ракети зробили близько шести літаків Ту-95, які, за попередньою інформацією, вилетіли з району Мурманської області. Очікується понад 30 ракет, які вже почали з’являтися у різних областях України.

Київ

Київська міська військова адміністрація спершу розповідала, ворог випустив в напрямку столиці понад 15 крилатих ракет: усі збила українська ППО.

Згодом у Києві пролунав щонайменше один вибух. Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що вибухи пролунали в Дніпровському районі столиці. Всі служби слідують на місце. Деталі обіцяє розповісти згодом.

Одещина

Також вибухи пролунали в Одесі, зазначає «Суспільне». Одеська районна державна адміністрація повідомила, що російські удари пошкодили щонайменше два об’єкти критичної енергетичної інфраструктури регіону.

Львівщина

Очільник Львівської області Максим Козицький о 9:26 заявив, що ракети вже перебувають у сусідній області та рухаються у напрямку Львівщини.

Через годину він уточнив, що у Львівській області все спокійно. Але попросив людей залишатися в укриттях, адже небезпека не минула.

Інші регіони

Про роботу ППО повідомили Київська ОВА та міський голова Вінниці Сергій Моргунов. А голова Житомирщини Віталій Бунечко запевнив, що звуки вибухів в його регіоні — це планові роботи наших військових.

Спікер Повітряних сил Юрій Ігнат розповів, що у кількох областях є влучання ракет, зокрема на Вінниччині.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...