Мед Атлант

У Франківську попрощалися із загиблим командиром розвідувальної роти Ігорем Олійником

В Івано-Франківську попрощалися із загиблим на Херсонщині командиром розвідувальної роти 63 окремої механізованої бригади Ігорем Олійником.

Провести в останню путь військовослужбовця прийшли кілька сотень людей — рідні, друзі та побратими, йдеться в сюжеті Суспільного.

Ігор Олійник пішов воювати на третій день повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Чоловік розпочав службу в ЗСУ сержантом, однак вже за пів року йому надали звання лейтенанта.

За словами рідного брата бійця Олега, Ігор раніше служив в армії, але бойового досвіду не мав. До війни чоловік займався бізнесом, пробував себе у різних сферах.

“Я навіть не мав сумніву, що він піде після того, як почалося повномасштабне вторгнення. Він був вольовою людиною — таких мало”, — говорить Олег Олійник.

Мати військовослужбовця Любов Олійник каже: про смерть сина дізналася із соціальних мереж.

“Я йшла в обласний військкомат. Сказали, що дійсно є таке повідомлення. Поїхали в Тисменицю з невісткою Світланою і звідти взяли повідомлення”, — розповідає Любов Олійник.

За словами Олега Олійника, тіло його брата було важко доправити на Івано-Франківщину, оскільки територію, де загинув Ігор, російські військові окупували.

“Побратими його ледве забрали. Честь і слава хлопцям, що забрали, бо теж тоді потрапили під обстріл”, — каже Олег Олійник.

Військовослужбовця Ігоря Олійника поховали на Алеї героїв у Чукалівці, що поблизу Івано-Франківська.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...