Мед Атлант

Воїн енергетичного фронту: енергетика з Коломийщини нагородили орденом “За заслуги ІІІ ступеня”

Орденом “За заслуги ІІІ ступеня” нагородили майстра коломийської дільниці служби ліній Миколу Гаврилюка.

Про це повідомляє пресслужба “Прикарпаттяобленерго”.

Воїни енергетичного фронту. Знайомтеся, це майстер коломийської дільниці служби ліній Микола Гаврилюк. Ще вчора його нагороджували орденом “За заслуги ІІІ ступеня”, а вже сьогодні зі своєю бригадою він вирушає на південь, туди де воїни ЗСУ в одному ключі з воїнами енергетичного фронту відважно б’ються, щоб поборти морок “руського міра”, – йдеться у повідомленні.
Мужність та раціоналізм, відповідальність та винахідливість – за 12 років в енергетиці Микола Гаврилюк не лише акумулював неоціненний досвід, але й зумів сформувати неймовірну бригаду фахівців. Щодня вони обслуговують ЛЕП 35 кВ і 110 кВ, працюють в найнедоступніших високогірних районах. Куди не спроможна доїхати висотна спецтехніка, на висоті 20-25 метрів вони на страхувальних поясах ремонтують високовольтні лінії.
Вони подавали перший струм на щойно звільнену від російських військ Херсонщину.
Після чергового обстрілу Бурштинської ТЕС вони оперативно “підіймали” високовольтні ЛЕП. І все це під чітким керівництвом Миколи Ярославовича.
Сьогодні вдосвіта коломийська бригада лінійників знову вирушила на деокуповану Миколаївщину, щоб на замінованих полях та під обстрілами допомагати своїм колегам з «Миколаївобленерго» відновлювати електропостачання змученим війною місцевим жителям.
Це вже друга ротація енергетиків на південь. Цього разу коломийчани заступають на енергетичну вахту на три тижні, змінюючи івано-франківських колег, які працювали на миколаївському напрямку впродовж 17 днів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...