Мед Атлант

У 38-річного закарпатця вдома виявили понад 50 банок із марихуаною

У будинку 38-річного мешканця Ужгородського району поліція виявила понад 50 банок для консервації, у яких була марихуана.

Крім того, вилучили ще 15 пакетів з наркотиками. Затриманий уже мав схожі проблеми із законом і був судимий. Зараз йому загрожує до трьох років позбавлення волі,  пише zaxid.net.

Як у вівторок, 31 січня, повідомила прес-служба поліції Закарпаття, затримали 38-річного чоловіка у селі Тийглаш Ужгородського району. Під час обшуків у його помешканні, правоохоронці вилучили майже півкілограма марихуани. Наркотики закарпатець зберігав у скляних банках для консервації.

«У помешканні підозрюваного поліцейські провели обшук та виявили партію готової марихуани, яку фігурант розфасував у 15 поліетиленових пакунків та 51 скляну банку. Загалом вага вилученого складає орієнтовно пів кілограма», – йдеться у повідомленні.

Виявлені банки з марихуаною відправлять експертам на дослідження. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 ККУ (виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах). Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Наразі розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...