Мед Атлант

У Франківську відбувся перший благодійний концерт українського військового Павла Вишебаби

В Івано-Франківську, у приміщені обласної філармонії імені Іри Маланюк, відбувся перший благодійний концерт українського військового, поета та музиканта Павла Вишебаби.

Під акомпанемент гурту “Край неба” боєць читав свої вірші, повідомляє з місця події кореспондентка Суспільного.

За словами Павла Вишебаби, в межах творчого туру військовий планує відвідає 12 міст України. 100% зібраних грошей спрямують на потреби ЗСУ.

“Ми збираємо гроші на артилерійські установки, а також все супутне для роботи приладдя: планшети, дрони, Starlink. Так щоби повністю були сформовані нові взводи, які зможуть з мобілізованих робити “хороших росіян”. Ми хочемо зібрати якомога більше. Очікуємо — не менше одного мільйона гривень, але думаю, може вдасться і більше”, — каже Павло Вишебаба.

Спеціальним гостем концерту стала військовослужбовиця, захисниця “Азовсталі” Катерина Поліщук з позивним Пташка. Вона виконала пісні, які співала під час перебування на “Азовсталі” у Маріуполі.

Після концерту відбувся аукціон. На ньому виставили військові артефакти, які привезли із зони бойових дій. Лоти підписали Павло Вишебаба та Катерина Поліщук. Стартова ціна — 1 тис. грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...