Мед Атлант

“Оптиміста”, у минулому диспетчера обленерго, відзначили нагрудним знаком “Сталевий хрест”

Військовослужбовець з Прикарпаття Петро Мартинюк з 2 березня 2022 року став на захист країни. До цього чоловік працював диспетчером оперативно-диспетчерської служби Городенківської СЕЕМ філії “Східна”.

Про це  повідомили на сторінці “Прикарпаттяобленерго”.

“У 33 роки життя колеги кардинально змінилося — пульт диспетчерського управління він змінив на саперську лопатку”, — пишуть енергетики.

12 років цілодобового забезпечення сталої роботи високовольтного енергетичного обладнання – після 24 лютого 2022 року Петро з притаманною йому скрупульозністю опановував нову, не менш відповідальну, і цього разу вже військову професію.
«Посада командира окремого підрозділу виявилася досить жвавою та цікавою. Найважчим на фронті є віддаленість від сім’ї та від робочого колективу, підтримка якого теж постійно відчувається. Із позитивом дивлюсь в майбутнє, Перемога скоро за нами. Колективу бажаю мирного неба над головою, професійного розвитку, підкорення нових вершин і море блискучих перемог!»,  каже Петро Мартинюк.
Внаслідок російської агресії за ступенем забрудненості території вибуховими пристроями Україна зараз є чи не найнебезпечнішим місцем на планеті. Тож робота кожного сапера на нашій землі неймовірно небезпечна, але й тим то і безцінна, як для роботи ЗСУ, енергетиків, аграріїв, так і цивільних, які щодня повертаються до зруйнованих осель.
Пишаємося нашими колегами, які попри важкі щоденні випробування воєнних буднів, з життєстверджуючим оптимізмом рухають нашу країну до Перемоги!, – йдеться у повідомленні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...