Мед Атлант

40-річного франківця обікрали на залізничному вокзалі у Вінниці

У Вінниці поліцейські затримали двох раніше судимих вінничан, які обікрали мешканця Івано-Франківська.

Розшукали й затримали зловмисників оперативники Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції протягом години 10 березня.

З повідомленням про крадіжку до поліції звернувся 40-річний житель міста Івано-Франківськ. Чоловік розповів, що відсутність мобільного телефону та 2000 гривень він виявив під час свого перебування на території залізничного вокзалу у місті Вінниці.

За словами начальника Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрія Голуба, під час виїзду на місце події поліцейські з’ясували, що потерпілий на залізничному вокзалі познайомився із чоловіком та жінкою, з якими в подальшому розпивав спиртні напої. Після того як його «нові знайомі» кудись пішли та не повернулись, він виявив, що в сумці немає телефону та грошових коштів. Запідозривши їх причетність до крадіжки, чоловік вирішив одразу ж звернутись до поліції.

Поліцейські оперативно ідентифікували чоловіка та жінку й встановили маршрут їх руху. Розшукали та затримали їх на одній з вулиць м. Вінниця.

Зловмисниками виявились 29-річний та 30-річна жителі обласного центру. Як з’ясувалось, чоловік раніше судимий за насильницький злочин, а його спільниця – за крадіжку. У вчиненому вони зізнались.

Крадене вилучено частково.

Правопорушники затримані в процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

За фактом крадіжки поліцією розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 8-ми років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...