Мед Атлант

З вересня 2022 вважався зниклим безвісти: у Ямниці попрощаються з Героєм

На Прикарпатті 16 березня поховають військовослужбовця із села Рибне Віталія Качкана. З вересня 2022 року боєць вважався зниклим безвісти.

Про це повідомляє Ямницька територіальна громада.

 В березні 2022 р. Герой пішов захищати рідну землю від окупанта. Головний сержант Віталій Качкан служив на передовій оператором протитанкового відділення протитанкового взводу єгерського батальйону однієї з військових частин.

    У вересні 2022 р. зв’язок з ним обірвався. З того часу офіційно вважався одним з військовослужбовців, які зникли безвісти. 11 березня 2023 р. прийшла сумна звістка про підтвердження загибелі Віталія Качкана. Серце нашого земляка зупинилося під час виконання бойового завдання 07 вересня 2022 р. від поранень, несумісних з життям, у результаті ворожого ракетного обстрілу російськими військами у Донецькій області.  Усією громадою висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Захисника,  який віддав своє життя, оберігаючи Батьківщину, – йдеться у повідомленні.

Панахида відбудеться у середу, 15 березня, о 18:00 год. у домі полеглого за адресою с. Рибне, вул.Шевченка, 9. Чин похорону Віталія Качкана відбудеться у четвер, 16 березня, о 13:00 год.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...