Мед Атлант

Ув’язнені жінки в Івано-Франківську роздумали над Хресною дорогою Ісуса Христа. ФОТО

29 березня, Івано-Франківську установу виконання покарань №12 відвідали сестри Мирянського Чину Святого Василія Великого з монастиря Царя Христа м. Івано-Франківська разом із настоятелькою Чину п. Надією Кирилюк. Сестри провели для засуджених жінок Хресну дорогу.

Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.

«Час посту – унікальна нагода для кожного переосмислити своє життя, примиритись з Господом та звернути увагу на наших ближніх, які потребують опіки чи духовної підтримки, а зокрема ув’язнених», — зазначили на сторінці храму Зіслання Святого Духа.

Під час читання розважань кожної стації та музичний супровід, ув’язнені мали нагоду роздумати над Хресним шляхом Ісуса Христа, а також над хрестами власного життя.

На завершення спільної молитви о.Арсен Панчак, в’язничний капелан та сотрудник храму Зіслання Святого Духа УГКЦ, що в Івано-Франківську, роздумав з усіма присутніми про наслідування Христа у власних терпіннях та випробуваннях, а також про мету Великого посту — зустріч Христового Воскресіння.

«Висловлюємо подяку за сприяння у проведенні Хресної дороги керівництву установи, а також усім, хто організував молитву для засуджених», — зазначили на онлайн ресурсах парафії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...