Мед Атлант

Гінекологія в Буковелі

Якісна та професійна допомога вузькопрофільних медиків повинна бути доступною в кожному куточку України! Відтепер для жителів гірських регіонів медичний центр Оксфорд Медікал пропонує послугу прийому лікаря гінеколога – сучасна клініка в самому центрі Буковелю!

Гінекологія в Буковелі – є актуальною послугою для жінок, як в ургентних випадках, так і з метою проходження базового профілактичного огляду. Якщо ваш відпочинок повністю перекреслився через проблеми зі здоров’ям – не потрібно шукати клініку за десятки кілометрів, адже саме в медичному центрі Оксфорд Медікал вам нададуть широкий спектр якісних медичних послуг за цілком прийнятною ціною!

Ви можете звернутися до наших гінекологів у випадках, коли виникнуть питання з приводу контрацепції, планування сім’ї, корекції проведеного лікування. Наші спеціалісти також надають послуги діагностики вагітності та невідкладної допомоги вагітним жінкам.

На базі центру ви можете пройти ряд необхідних обстежень:

  • відеокольпоскопію;
  • УЗД органів малого тазу, молочних залоз, щитоподібної залози, фолікулометрію;
  • КТ органів малого тазу;
  • широкий спектр послуг лабораторної діагностики та ін.

Гінекологи Оксфорд Медікал пропонують індивідуальні програми комплексних профоглядів для жінок різних вікових груп.

Прийом веде один із кращих спеціалістів, лікар, яка завоювала довіру сотень жінок з усієї області та сусідніх міст – Деба Вікторія Тарасівна.

Запис на 19.04 (середа)

Розлади менструального циклу, аномальні маткові кровотечі, порушення перебігу вагітності – наші спеціалісти допоможуть знайти вирішення вашої проблеми!

Також у нас працює аптека, у якій ви можете придбати всі необхідні препарати за призначенням лікаря за доступними цінами.

Прийом гінеколога + відеокольпоскопія – 860 грн

Ціни послуг фактично не відрізняються від цін на медичні послуги в Івано-Франківську, але ви можете заощадити час і кошти на дорогу!

0342 770 299, 068 7777 299, 099 7777 299

с. Поляниця, урочище Вишні 354А (біля 2-го паркінгу)

Чому саме Оксфорд Медікал? Бо завжди поруч. Незважаючи на погоду, день тижня чи святкові дні. Ми працюємо для вас без вихідних, а також пропонуємо виїзд бригади медиків ШМД при гострих станах в будь-який куточок Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей.

Лінія виклику ШМД: 77-02 ЦІЛОДОБОВО.

Ми турбуємось про здоров’я кожної українки! Обирайте найкращих!

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...