Мед Атлант

Двоє франківців стали чемпіонами Європи з таеквон-До. ФОТО

Двоє прикарпатських спортсменів Тимофій Матвійчук та Денис Липовецький стали чемпіонами Європи з таеквон-До.

Ці високі результати вони показали вже в перший день 37-го чемпіонату Європи з таеквон-До серед дорослих і 28-го серед юніорів. Змагання проходять в Румунії в місті Клуж-Напока.
  • Тимофій Матвійчук виступав у ваговій категорії 50 кг серед юніорів. Переміг в п’яти поєдинках і став чемпіоном Європи.
  • Денис Липовецький виступав в одній з найконкурентніших вагових категорій – 62 кг. У цій категорії було 33 учасника. Спортсмен провів п’ять переможних поєдинки. У фіналі впевнено переміг діючого чемпіона світу – спортсмена з Іспанії та здобув титул чемпіон Європи.
У розділі командні формальні вправи наші юніорки здобули “срібло”. У фінальній сутичці з рахунком 3-2 поступились представницям Норвегії. До складу команди увійшли: Кіра Чекіс, Лідія Приймак, Анна Сірокваша, Софія Соловей, Дарія Томенчук. У традиційному спарингу серед юніорок, Кіра Чекіс і Анна Сірокваша перемогли у італійців, шотландців, поступились болгарам та здобули бронзову нагороду в цьому розділі.
У складі національної збірної команди України в чемпіонаті беруть участь вихованці Заслужених тренерів України Олега Солов’я та Катерини Соловей, також тренера-викладача Віталія Солов’я, які представляють Івано-Франківську ДЮСШ № 1 обласної ради.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...