Мед Атлант

На Прикарпатті започаткували проєкт «Турбота про родину Героя»

З ініціативи голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук  започатковано на Прикарпатті соціальний проєкт «Турбота про родину Героя».

У межах ініціативи діти Героїв разом із матерями відпочиватимуть та оздоровлюватимуться у закладах Івано-Франківщини. Долучили до реалізації проєкту місцевих готельєрів, які охоче відгукнулися на нашу пропозицію.
Вчора ми провели вже першу робочу зустріч з готельєрами і напрацювали багато спільних ідей. А вже сьогодні відправили на відпочинок до готелю Relax Park Phoenix три сім’ї наших полеглих Героїв – Романа Грицика, Мирослава Бойка та Василя Косовича. Сьогодні мені надзвичайно приємно було привітати дружину нашого Героя Романа Грицика – пані Аллу з днем народження. Нехай Господь кріпить її та надає сил пережити цю невимовну втрату. Сьогодні нашим святим обов’язком є турбота про сім’ї Героїв. Вони потребують нашої особливої уваги та піклування. Це пілотний проєкт, який тільки стартував. Але ми максимально його масштабуватимемо, щоб кожна родина відчула нашу турботу, – каже Світлана Онищук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...