Мед Атлант

На Прикарпатті заборонили в’їзд в ліси транспортом на час пожежної небезпеки

В ОДА прийняли рішення про тимчасову заборону в’їзду на територію лісового фонду Івано-Франківської області транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки протягом цього року.

Відповідне розпорядження підписала голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук.

Заборона діє на період високої пожежної небезпеки (у разі встановлення IV і вище класу пожежної небезпеки за умовами погоди). У такому випадку забороняється в’їзд на територію лісового фонду Івано-Франківської області (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів, крім тих, що використовуються для лісогосподарської мети та охорони лісів від пожеж.

Також на цей час заборона поширюється на постійних лісокористувачів.

У період високої пожежної небезпеки (у разі встановлення IV і вище класу пожежної небезпеки за умовами погоди) обмежать в’їзд на територію лісового фонду Івано-Франківської області (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів, крім тих, що використовуються для лісогосподарської мети та охорони лісів від пожеж.

Встановлять на дорогах (крім транзитних шляхів), що ведуть до лісових насаджень, із I-III класами природної пожежної небезпеки шлагбауми та заборонні знаки з інформацією про заборону в’їзду.

Такі заходи мають мінімізувати загрозу пожеж у лісових масивах області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...