Мед Атлант

У Калуші мобільна бригада соціально-психологічної допомоги отримала автомобіль

Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги Калуської громади отримала автомобіль.

Проблем з питань гендерно-зумовленого насильства, в тому числі й домашнього, на жаль, в умовах війни стало ще більше. У нашій громаді за сприяння Фонду у галузі народонаселення ООН (UNFPA), Уряду CANADA та БФ “Батерфлай” при Калуському центрі соціальних служб активно працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги, – зазначив мер Калуша Андрій Найда.
Як повідомила директорка установи Галина Дидич, за тиждень буває від 15 до 20 робочих виїздів: як згідно з планом, так і екстрено, при потребі із залученням Служби у справах дітей та поліції.
Працівники мобільної бригади надають допомогу постраждалим, консультують та за необхідності скеровують їх до інших сервісних центрів або до кризової кімнати.
А тепер допомогу людям, котрі потребують зможуть надавати швидше. Разом з іншими 59 командами з усієї України отримали автомобіль від уряду США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) за підтримки уряду України.
Сьогодні за участю першого заступника міського голови Мирослава Тихого та заступниці Надії Гуш відбулося освячення автівки.
Тепер робота у зазначеному напрямку буде ще ефективніша! Адже у громаді 11 старостинських округів, загалом, 16 сіл. Автомобіль стане в нагоді!Та хочеться побажати, щоб звернень від мешканців було якнайменше! Нехай у кожній родині панує мир та злагода!, – додав він.
Зв’язатися з мобільною бригадою у Калуській громаді можна, зателефонувавши 0676003146 або за адресою: вул. Пушкіна 9а.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...