Мед Атлант

На відпочинок відправили сім’ї прикарпатських воїнів. ФОТО

Сьогодні, 15 травня, в межах нового соціального проєкту “Турбота про родину Героя” відправили на відпочинок сім’ї наших прикарпатських воїнів.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Цього разу родини приймає готель Premium Club SPA. Для них підготували цікаву програму: майстер-класи, екскурсії задля пізнавального та корисного відпочинку. Протягом тижня сім’ї будуть відпочивати, оздоровлюватися, зможуть змінити атмосферу задля перезавантаження. Це дуже важливо, тому ми активно реалізуємо цей проєкт. Кожного тижня відправляємо родини на відпочинок. Ми маємо вже перші відгуки та враження від сімей. Тому знаємо, над чим маємо надалі працювати, щоб масштабувати проєкт та удосконалювати. Наша мета – максимально допомогти родинам воїнів, адже вони заслуговують найбільшої опіки і турботи, – запевнила Світлана Онищук.
Зі слів голови Івано-Франківської ОВА після анонсування цього проєкту сім’ї почали активно звертатися. Ніхто не буде залишений поза увагою.
Цей проект триватиме протягом всього літа,  за потреби його продовжать його втілювати і восени.
Крім того, зараз шукають нові формати підтримки сімей Героїв, зокрема, можливість відпочинку не тільки в межах Івано-Франківської області, але й за кордоном.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...