Мед Атлант

В Івано-Франківській області облаштують укриття у дитячих садочках

За підтримки Save The Children в Івано-Франківській області облаштують укриття у дитячих садочках.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Безпека наших дітей – передусім. Задля облаштування укриттів і сховищ у закладах освіти Прикарпаття ми отримали субвенцію з державного бюджету у сумі 20 мільйонів гривень. Проте ці кошти ми не можемо скерувати на створення безпечних укриттів у дитячих садочках. Саме тому спільно з міжнародними благодійними організаціями працюємо над вирішенням даного питання, – йдеться у повідомленні.
Від початку війни Івано-Франківщина прихистила майже 150 тисяч внутрішньо переміщених людей, серед яких 40 тисяч дітей. За час літнього періоду потрібно облаштувати якомога більшу кількість бомбосховищ.
Під час зустрічі також підписали меморандум про взаєморозуміння між Івано-Франківською ОДА та представництвом Save The Children в Україні.
Меморандум сприятиме подальшій взаємодії та посиленню співпраці в сфері прав дітей та забезпечення негайних, тривалих та позитивних змін у їхньому житті.
У своїй роботі ми завжди акцентуємо увагу на тому, щоб покращити і умови перебування діток у нас і допомогти їм освоїтися та знайти внутрішній спокій. Принагідно розповіла нашим міжнародним партнерам про наш соціальний проєкт «Турбота про родину Героя», який вже дає хороші результати. Впевнена, що за підтримки цієї міжнародної організації ми зможемо реалізувати чимало важливих і корисних проектів для наших дітей. У єдності – до Перемоги!, – додала голова ОВА.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...