Мед Атлант

На Прикарпатті активно створюються добровільні пожежні команди. ФОТО

Сьогодні, 19 травня, добровільна пожежна команда заступила на чергування в селищі Обертин Івано-Франківського району.

Даний підрозділ створений завдяки місцевим меценатам та у співпраці з польськими партнерами, які вручили новоствореній команді  формений одяг, спеціальне обладнання та спорядження, а також пожежний автомобіль.

На чергування у новоствореній команді заступить 9 добровольців, які є першими помічниками професійних пожежників, які реагують на пожежі та надзвичайні ситуації, що виникають на території їх громади. Перш за все – це небайдужі громадяни, які вирішили зробити свій внесок у забезпечення безпеки громади. Люди, які готові кинути всі свої справи на час виклику, аби врятувати чиєсь життя.

Дана добровільна пожежна команда підсилить Державний пожежно-рятувальний пост, що функціонує на території громади та в зону обслуговування якого входить 9 населених пунктів, а це майже 9 тисяч мешканців.

Створення підрозділу добровільної пожежної команди є позитивним прикладом свідомого ставлення до питань пожежної та техногенної безпеки громади. Ще одна боєздатна пожежна команда – це інвестиції у безпеку району, у десятки врятованих життів та збережене від вогню майно.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...