Мед Атлант

У п’ятій поліклініці Івано-Франківська відкрили оновлений гінекологічний кабінет. ФОТО

У п’ятій поліклініці Івано-Франківська відкрили оновлений гінекологічний кабінет. Тут зробили ремонт, закупили нові меблі та спеціальне гінекологічне крісло жінок з обмеженими можливостями.

«Якщо жінка має інвалідність – вона може бути оглянута. Тут ми зробили кабінет, де два гінекологи ведуть вагітних жінок. Тут є апарат, який може записати відео обстеження на диск, з яким пацієнтка може далі звертатись до лікарів інших профілів», – відзначає Ольга Савчук, директорка НП «Центр первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги».
За словами міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа також запровадили програму для міського пологового будинку. Породіллі отримують по 20 тисяч гривень та 50 тисяч гривень (якщо батько, або мати – військовослужбовці).
Івано-Франківськ – місто життя. Важливо, щоб життя народжувалось. Для нас – це питання виживання. Тому дякую за те, що такі кабінети створюються в Івано-Франківську. До слова. В п’ятій поліклініці тривають ремонти і в інших кабінетах, щоб пацієнтам було зручно отримувати послуги, а медичним працівникам їх надавати, – додав мер.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...