Мед Атлант

На Прикарпатті в ДТП загинув 13-річний підліток. ФОТО

Аварія сталася на автодорозі в с. Крилос, Галицької ТГ. Водійка виїхала на смуху зустрічного руху, де зіткнулася з автобусом.

В салоні автомобіля, окрім 36-річної жінки, перебувало ще двоє дітей. Поліцейські встановлюють всі обставини ДТП.

Вчора, 30 травня о 16:16 надійшло повідомлення на службу «102» про дорожньо-транспортну пригоду. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Встановлено, що на автодорозі Н-09 «Мукачево-Львів», 36-річна водійка автомобіля «Mitsubishi Carisma», мешканка смт Більшівці, рухаючись на заокругленій ділянці дороги, не обрала безпечної швидкості руху та втратила керованість автомобілем. Відтак виїхала на смугу зустрічного руху та зіткнулась з автобусом «Scania Carrus», яким керував 45-річний чоловік, мешканець Рівненської області.

У результаті аварії, 13 – річний пасажир автомобіля «Mitsubishi Carisma» від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці. 7 – місячний хлопчик, який їхав в дитячому автокріслі, госпіталізований у важкому стані до Івано-Франківської ОДКЛ.
Водійка також отримала тілесні ушкодження.

Лікарі надали жінці необхідну допомогу та відпустили. Обох водіїв перевірили на стан сп’янінні. За кермом вони були тверезі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...