Мед Атлант

У Надвірній завдяки охоронній сигналізації вдалося запобігти масштабній пожежі

У селі Пнів Надвірнянського району, що на Івано-Франківщині горів гараж. Невідомо, чим би все закінчилось, якби на місце події оперативно не прибув екіпаж поліції охорони, який локалізував пожежу та викликав рятувальників.

Вчора, близько 14:00 год, наряд реагування поліції охорони отримав сигнал про спрацювання охоронної сигналізації в одному з приватних будинків. Правоохоронці негайно прибули на місце події.

 Наближаючись до гаражу, ми помітили, що назовні, крізь щілини, пробивається дим, – розповів сержант поліції охорони Іван Осташук. – Часу на роздуми не було – діяти треба було негайно.

Не гаючи часу правоохоронці локалізували загоряння, а інформацію про пожежу було передано рятувальникам. Пожежні прибули одразу і за лічені хвилини завадили розповсюдженню вогню на всю будівлю.

Оповіщувачі, які при встановленні охоронного обладнання пропонує поліція охорони, передають на пульт централізованого спостереження інформацію не тільки про «непроханих гостей», а й про пожежу, що дає змогу уникнути значних матеріальних збитків, – прокоментував т.в.о. начальника УПО Івано-Франківської області підполковник поліції Андрій Федоров.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...