Мед Атлант

Митрополит Володимир освятив авто для Захисників Бахмута

7 червня, на подвір’ї Католицького ліцею св. Василія Великого Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин освятив автівку для Збройних сил України. Її передадуть для потреб Захисників зі спецпідрозділу ORFOR, які захищають нашу державу на Бахмутському напрямку.

Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.
Авто вдалося придбати завдяки старанням вірних українських громад Варезе та Галларате, Апостольського Екзархату в Італії, та щедрій підтримці друзів України — місцевих італійців, які від початку повномасштабного вторгнення російської федерації на нашу Батьківщину всебічно допомагають українцям.

Опісля освячення Митрополит Володимир звернувся до всіх присутніх:

«Нехай ця машина допоможе Україні здобути перемогу. Нехай вона захищає наших Воїнів, щоб вони поверталися додому живими та неушкодженими. Нехай збудуться наші слова, які ми згадували у молитвах під час благословення, щоб всіх, хто буде перебувати у цьому транспорті та подорожувати ним, Господь завжди охороняв та захищав, щоб з ними поруч завжди були святі ангели». «Дякуємо також нашим дорогим волонтерам, які придбали цю автівку. А ми всі, наш український народ, повинні пам’ятати, що та ціль, та наша ідея, вона повинна перемогти, так, як це зі свого часу зробила Українська Греко-Католицька Церква. Впевнені, що так буде й із нашою Батьківщиною — Україною, а ми гуртуймося і ще більше підтримуймо нашу армію», — мовив Митрополит Володимир.

Відтак Архієрей уділив всім присутнім своє архієрейське благословення та поблагословив всіх освяченою водою. На завершення для всіх жертводавців лунало Многоліття.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...