Мед Атлант

КИЛИММЕН з Kalush Orchestra став тренером у новому сезоні “Голосу країни-13”

Творці музичного проєкту “Голос країни-13” оголосили ім’я ще одного зіркового тренера — ним став учасник гурту Kalush Orchestra в образі КИЛИММЕНА.

Хто саме приховується за образом КИЛИММЕНА – інтрига. Але відомо, що за часи існування гурту Kalush Orchestra у цьому образі було декілька різних артистів, від вокалістів і до брейкдансерів.

“КИЛИММЕН – це дуже неочікуваний вибір тренера. Адже це справжній сучасний супергерой, який уособлює українську музику та втілює нашу ідентичність. КИЛИММЕН – це неймовірний місток, який ми плануємо прокласти в цьому сезоні між лінійним телебаченням та діджитал-інноваціями. Але головне – хто ж ховається всередині образу цього супергероя. Я впевнений, що глядачі будуть дуже здивовані, коли це дізнаються”, – каже Володимир Завадюк, продюсер “Голосу країни”.

Хто саме ховається за образом КИЛИММЕНА, стане відомо незабаром. Можливо це буде один із учасників гурту Kalush Orchestra або зірка української музики, ім’я якої досі не розкривали. Своїми варіантами глядачі можуть поділитись у соцмережах телеканалу “1+1 Україна” та “Голосу країни”.

Нагадаємо, першими тренерами “Голосу країни” стали self-made артистка Юлія Саніна та зірка номер 1 в Україні – Артем Пивоваров.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...