Мед Атлант

“Укрзалізниця” повертає воєнізовану охорону у потяги

“Укрзалізниця” планує повернути воєнізовану охорону у потяги, аби уникати конфліктних ситуацій.

Про це розповів керівник пасажирського напрямку АТ “Укрзалізниця” Олександр Перцовський в ефірі “Сніданок з 1+1” у четвер, 22 червня.

“Додатково ми оголосимо про повернення патрулювання воєнізованої охорони. Також там були довгі дебати, чи має поліція поліція охороняти, чи це є громадський простір. На жаль, сьогодні безкоштовно цього робити не хоче. Ми своїми силами будемо повертати патрулювання. І це буде ще одним дієвим напрямком безпеки не тільки для жінок, а й для усіх пасажирів”, – сказав Перцовський.

Він зауважив, що спочатку воєнізована охорона буде працювати на більш проблемних потягах чи ділянках. Мета цих заходів – безпека пасажирів як на залізниці, так у потягах.

“Ми це будемо динамічно аналізувати. Там, де є проблемні напрямки, починаємо із них. Далі дивимося статистику ділянок у потягах, які є проблемними. Тут наша воєнізована охорона може дієвими засобами працювати із порушниками. Мета – безпека пасажирів як на залізниці, так у потягах, особливо зараз, під час військового стану – це дуже важливо”, – підкреслив він.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...