Мед Атлант

Тіна Кароль зустрілася з Папою Римським. ВІДЕО

Співачка Тіна Кароль особисто зустрілася з Папою Римським Франциском під час свого візиту до Ватикану.

Виконавиця мала змогу поспілкуватися з головою католицької церкви та навіть зробити йому особливий подарунок. Кароль привезла з України щоденник хлопчика Єгора з Маріуполя, який місяць вів його у підвалі під час російської окупації.

“Його Святості Папі Франциску сьогодні  мною був переданий оригінал щоденника хлопчика Єгора з Маріуполя, в якому немає дитячих мрій, бо мрія вижити, про яку він пише, не може вважатися дитячою.  Щемливі рядки, де Єгор нотує, що в нього “сьогодні померли 2 собаки, бабуся Галя й улюблене місто Маріуполь” – паралізують своєю трагічністю. Єгор молився, якщо його сім’ї доведеться померти, то хай разом з ним, щоб він не залишився сам”, – поділилася в Instagram Кароль.

Співачка наголосила, що ця зустріч та те, що щоденник Єгора тепер у Ватикані має дуже важливе значення для усіх українських дітей.

“Те, що щоденник Єгора відтепер у Ватикані – це винятковий момент істини. Цей щоденник, як послання до Бога, уособлює в собі не тільки біль, він уособлює у собі відвагу цілого покоління дітей, які сьогодні переживають війну проти України. Моя зброя – це слово, а мої обладунки – це вчинки. Я щиро вірю, що український народ та його діти доведуть безправність зла. Слава Україні”, – написала Тіна.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...