Мед Атлант

В Косівському районному відділі поліції відбулась комплексна перевірка

Руслан Горяченко разом з комісією спілкувався з мешканцями Косівського району, волонтерами, активістами та особовим складом Косівського райвідділу.

На місці був організований прийом громадян, де жителі також зверталися до поліцейських із питаннями щодо ходу розслідування окремих кримінальних проваджень. Без належної уваги не залишився жоден заявник. Спільно із громадою визначили пріоритетні напрямки співпраці для забезпечення безпекового середовища на території громади.
«Пам’ятайте, що саме люди, в першу чергу, оцінюють роботу поліції. Довіра людей – основний показник роботи поліцейських», – зауважив колегам правоохоронцям начальник Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини.
«Зустрічі з людьми – найкращий спосіб побачити недоліки в роботі поліцейських та негайно виправити їх. Ми всі давали Присягу на вірність українському народу. І наше завдання – ефективно дбати про безпеку людей», – підсумував Сергій Безпалько.
Наостанок представники інспекції, місцевого відділу та жителі обговорили реалізацію спільних проєктів громади та поліції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...