Мед Атлант

У Франківську відкрили літню школу для дітей “Я можу”

Школу лідерського росту “Я можу” відкрили у Палаці Потоцьких в Івано-Франківську. Працюватиме вона впродовж літа, повідомляє кореспондентка Суспільного з місця події.

На території палацу діти бавляться у рухливі ігри, малюють, знайомляться з поліцейськими пошуковими собаками.

Франківка Марина Протас записала до літньої школи свою 6-річну доньку Яну.

Майстер-класи у літній школі "Я можу"

Діткам хочеться спілкування і хочеться розвиватися. Це дуже необхідно зараз. А в школі — малювання, співи й спортивний гурток — різні напрями”, — каже Марина Протас.

Матвій прийшов на відкриття літньої школи зі старшими братами. Тут він ознайомлюється з інформаційними технологіями та бере участь в іграх.

Мені сподобалося кидати дартс, а ще я вивчав тварин біля поліцейських”, — говорить Матвій.

За словами начальниці служби у справах дітей Івано-Франківської міськради Ірини Рохман, заняття та майстер-класи з дітьми відбуватимуться як у палаці Потоцьких, так і на інших локаціях. Участь у школі лідерського росту “Я можу” — безкоштовна.

“Маємо кожного дня впродовж літа різні напрями, наприклад, кінологічна студія, вокальна студія, спорт, екскурсії на різних підприємствах. Вони цікаві тим, що діти приходять, бачать технологію виготовлення булочки, після того їх булочками пригощають”, — говорить Ірина Рохман.

З її слів, літня школа у місті триває четвертий рік. Цьогоріч у програму внесли кулінарний майстер-клас та робототехніку. Наразі до школи записалися орієнтовно 200 дітей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...