Мед Атлант

У Міноборони презентували нову літню форму для жінок

У Міністерстві оборони України презентували оновлену літню польову форму для жінок-військовослужбовців.

Зокрема, розробники додали куліску на кітелі, еластичну стрічку під колінами, завищену талію, тунельний пояс для вагітних, а також створили жіночу білизну, повідомляє Міноборони.

“В оборонному відомстві під головуванням заступника Міністра оборони України Дениса Шарапова відбулася нарада з питань розробки костюма літнього польового для військовослужбовців-жінок (КЛП тип 2) та жіночої білизни (труси та топ).  Було представлено модель костюма літнього польового для військовослужбовців-жінок, яка отримала найбільшу кількість позитивних відгуків після проведених військових (дослідних) випробувань в одній із військових частин ЗСУ”, – йдеться у повідомленні.

У МОУ кажуть, що отримали пропозиції та зауваження від військовослужбовиць та зробили форму більш підлаштованою під жіночу будову тіла. Зокрема, розробники врахували будову плечей, грудної клітини, талії та стегон.Також для військовослужбовиць розробили універсальну білизну з високою посадкою. У складі бавовна та еластан, тому вона добре тягнеться й тримає форму, кажуть військовослужбовиці ЗСУ, які брали участь у дослідній експлуатації.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...