Мед Атлант

На Прикарпатті від початку року трапилося понад дві тисячі аварій

Дві тисячі аварій та більше п’ятдесяти загиблих: прикарпатські поліцейські закликають дотримуватись ПДР.
Правоохоронці звертають увагу водіїв та пішоходів на необхідності дотримання правил дорожнього руху – інформує обласна поліція.
Поліцейські Прикарпаття здійснюють комплекс профілактичних заходів задля зниження аварійності на автошляхах області.
Навіть незначна помилка на дорозі може стати фатальною і коштувати життя.
Від початку року на Прикарпатті трапилось 2000 дорожньо-транспортних пригод. З них, 440 аварій були з постраждалими. У автопригодах загинуло 53 особи. Загалом у аваріях травмовано 623 людей. 123 автопригоди трапились за участю нетверезих водіїв.
Від початку року на автошляхах краю поліцейські виявили понад 2200 керманичів, які керували в стані сп’яніння. Їх притягнуто до відповідальності. Окрім керування транспортними засобами у стані сп’яніння, причинами аварій є перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, недотримання безпечних дистанцій.
Так, вчора на автошляхах дві аварії.
В першому випадку в селі Вишків, Вигодської ТГ, 43-річний мешканець Харківської області, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz» проявив неуважність, втратив керованість та допустив перекидання транспортного засобу на узбіччя. Від отриманих травм водій загинув на місці.
Наступне ДТП трапилось поблизу села Антонівка, Тлумацької ТГ. 63-річний мешканець Чортківського району, керуючи автомобілем «ВАЗ 2107», не вибрав безпечної швидкості руху та допустив перекидання автомобіля.
Внаслідок аварії водія та пасажирку, 61 -річну жінку, доставлено до лікарні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...