Мед Атлант

Інвестувати у Франківськ вигідно: девелопери обговорили, як сприяти розвитку міста. ФОТО

Сьогодні в форматі конференції девелопери, рієлтори та архітектори обговорювали те, як найкраще підійти до створення комфорту для мешканців Івано-Франківська.

Франківськ має розвиватися з новими захопливими ідеями, впевнений власник агенції нерухомості Іван Іванчишин.

«Зараз варто не просто будувати будинки, як звичайне житло, а вдаватися до креативу, аби привабити клієнта, зацікавити жити саме в цьому будинку. Хорошим кроком є озеленення. Наприклад зелена зона на даху чи балконах. У Франківську такого поки немає. Всі звикли до класичного варіанту – будинку, а біля нього якась інфраструктура. Чомусь будинки біля озер чи інших зелених зон оцінюються вище, тому класною ідеєю може бути розміщення басейну на даху – така собі «родзинка». Багато клієнтів зараз шукають саме такі компактні та цікаві рішення», – каже Іван Іванчишин.

Заступник керівника департаменту продажу Будівельної компанії Blago Юрій Лунів зазначив, що на сьогоднішній момент компанія не просто займається житлом, але й його технологічним покращенням та комфортом.

«Ми хочемо, аби наші клієнти жили в найкращих умовах, саме над цим і працюємо зараз. В ЖК «Паркова Алея», Manhattan та Comfort Park діють різні екоініціативи, в тому числі перероблення сміття, можливість отримати доступ до зарядних станцій. Користуючись досвідом минулого року, ми також встановили в наших ЖК сонячні панелі. На всіх об’єктах є урни для відходів різного типу», – каже Юрій Лунів.

Він додав, що серед цікавих ініціатив – інсталяції не лише на території ЖК, а по всій території міста. Такі фотозони, на думку Юрія Луніва, не лише прикрашають місто, але й радують містян та гостей Франківська.

Також компанія підписала угоду з «Новою поштою», аби в кожному під’їзді їхніх ЖК були поштомати для зручності та економії часу клієнтів.

Унікальним проєктом є ЖК SKYGARDEN – «живий» комплекс на Майзлях.

“Архітектурна композиція ЖК передбачає каскадну поверховість з найвищими в Івано-Франківську будинками – 19 поверхів. Власне озеро стане естетичним доповненням екопростору, яке ми вдало інтегруємо в багатоквартирний комплекс. Закритий двір, спортивне поле, великий дитячий майданчик, торговий центр, підземний паркінг, велопарковка – й це лише частина того, що буде створено в SKYGARDEN. Введення цього ЖК в експлуатацію буде наступного року, тож запрошуємо всіх на відкриття”, – додав Юрій Лунів.

Нестор Слюсаренко, представник Асоціації фахівців з нерухомості України наголосив, що інвестувати в Івано-Франківськ зараз дуже вигідно. Тут будується найбільше житла на одиницю населення за найнижчими цінами. Однак, для привернення уваги клієнтів потрібно завжди йти в ногу з часом.

“Коли покупець вибирає собі квартиру, перед ним постає десятки ЖК. Тому завдання будівельних компаній зараз – надати якість, а не кількість, адже концепція метра квадратного змінюється. А такі заходи, як сьогодні, важливі тим, що вони направлені на користь споживача, де компанії відкрито вступають в діалог та обмінюються досвідом”, – підсумував Нестор Слюсаренко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...