Мед Атлант

Діти коломийських воїнів відпочивають у Швеції. ФОТО

Зустріч із Сантою, екскурсії, музеї, ігри, навчання – саме цим зараз займаються діти військових з Коломийської громади у Швеції.

Зі слів міського голови Коломиї Богдана Станіславсього програма дуже насичена, постійно нові активності. Та попри це вони не забувають про Україну. Кожного дня виконують наш славень та підняли у громаді Лудвіка, де вони проживають, синьо-жовтий прапор.

Швеція гарно прийняла дітей захисників України, гостинно та дуже тепло (навіть попри те, що там часто падає дощ). Вдячний всім, хто долучився до того, щоб ця поїздка відбулась. А це мешканці шведського округу Dalarna, які долучилися фінансово та матеріально, засновник громадської організації «Aquila Executive» Örjan Fridner, адміністрація Вrunnsvik Folkhögskola Ludvika, міська рада міста Лудвіка, компанія Леоні, Коломийська міська рада та звісно рідні діток. Разом ми зробили добру справу – подарували їм незабутні емоції,  – розповів мер міста.

Цього разу відправили закордон 32 дітей військових, в тому числі полеглих воїнів.

Днями одна група тільки приїхала з відпочинку в Польщі, а інша – поїхала. Також скоро діти наших захисників відправляться у літній табір у Карпатах.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...