Мед Атлант

В Головному управлінні ДСНС в Івано-Франківській області відкрили сучасний Клас безпеки. ФОТО

В Головному управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області відкрили сучасний Клас безпеки.

22 серпня на базі виставки-музею пожежно-рятувальної служби Прикарпатя, що на території Головного управління ДСНС в області, відкрито сучасний, інтерактивний Клас безпеки для дітей.

Даний Клас безпеки став спільним проектом Головного управління ДСНС в області та польських партнерів.

Клас безпеки Головного управління –це сучасний інтерактивний простір для дітей де продумана кожна деталь. Тут є все,щоб дітям було цікаво вивчити всі правила безпеки,адже на цілому поверсі розташовані різні зони безпеки:мінної,пожежної,зона безпеки дорожнього руху,зона домедичної допомоги,зона безпеки на воді та в горах,а також наочно продемонстровано пожежу в екосистемі та пожежу в кімнаті. Для найменших відвідувачів є чудова ігрова зона та багато іграшок.

А ще у даному класі є “Шафка добра” наповнена різними іграшками,де дитина може взяти іграшку,або навпаки залишити для іншої дитини.

Для старшокласників є куточок з QR кодами ,де зібрано всі правила безпеки та всю корисну інформацію в одному місці,а також багато цікавих локацій. Також є куток для перегляду навчальних роликів та фільмів,в тому числі розроблених ДСНС спільно з UNICEF Ukraine.
та багато цікавої поліграфічної продукції UNICEF.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...