Мед Атлант

В Богородчанській громаді запрацювала перша поліцейська станція. ФОТО

В поліцейській станції, яку сьогодні відкрили в селі Іваниківка, відтепер працюватиме поліцейський офіцер громади Михайло М`ясковський. Він оберігатиме та захищатиме права майже чотирьох тисяч мешканців. Відкриття безпекового осередку стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції та представників громади.

Відкрили станцію начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, його заступник Остап Білейчук та керівництво Богородчанської ТГ. Не пропустили відкриття і місцеві мешканці з дітками.
Центр безпеки облаштований відповідно до всіх потреб повсякденної роботи поліцейського та обладнаний необхідною оргтехнікою для надання кваліфікованих послуг.
«Дякуємо правоохоронцям, за ту безпеку, яку кожен з нас сьогодні відчуває. Проєкт «Поліцейський офіцер громади» – один із важливих етапів децентралізації. Завдяки цій ініціативі поліція максимально наближена до людей, а офіцер громади – завжди готовий прийти на допомогу мешканцям», – розповів голова Богородчанської ТГ Ростислав Заремба.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...