Мед Атлант

На Прикарпатті трапилися дві ДТП: загинув 20-річний водій

Поліція Прикарпаття розпочала кримінальні провадження за фактами двох дорожньо-транспортних пригод.
Одна людина загинула, ще одна отримала тілесні ушкодження у результаті аварій, що трапились цими вихідними на Івано-Франківщині. Слідчі, в ході розпочатих досудових розслідувань, встановлюють всі обставини подій – повідомляє обласна поліція.
17 вересня на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася в Яблунівській територіальній громаді. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що близько 04:30 ранку на ділянці автошляху Яблунів – Делятин 20-річний водій автомобіля «GEERY MEPLE», рухаючись в напрямку селища Яблунів, Косівського району, на прямій ділянці не обрав безпечної швидкості руху. В результаті не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги, де автомобіль перекинувся. Керманич отримав тілесні ушкодження та помер на місці. Пасажирів в транспортному засобі не було.
Обставини аварії з’ясовуються в рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
А в селі Саджавка, Коломийської ТГ, відбулося зіткнення транспортних засобів. Правоохоронці, що виїхали на місце, встановили, 51-річний водій автомобіля «Volkswagen Jetta», здійснюючи маневр розвороту допустив зіткнення із мотоциклом марки «BMW», який рухався навпроти по головній дорозі. 49-річного мотоцикліста з тілесними ушкодженнями доставлено до місцевої лікарні.
Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння. Результат – тверезий.
Поліцією розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
Правоохоронці Івано-Франківщини вкотре закликають водіїв бути пильними на дорозі. Неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісного режиму та дистанції, а також правил маневрування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...