Мед Атлант

ЗСУ мають успіхи на Бахмутському напрямку

Українські військові на Бахмутському напрямку й надалі продовжують наступальну операцію. Зокрема, ЗСУ мають успіхи поблизу Зайцевого, Кліщіївки, Одрадівка та Іванівського.

Про це в рамках єдиного телемарафону повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш.

“На південному фланзі ми й надалі продовжуємо наступальну операцію, зокрема, маємо успіхи поблизу Зайцевого, Кліщіївки, Одрадівка та Іванівського, там наші захисники продовжують вибивати противника… 580 разів противник відкривав вогонь по нашим захисникам на цьому напрямку, чотири рази використовував авіацію, відбулося 12 бойових зіткнень. Нам вдалося ліквідувати 141 окупанта та також дуже добре попрацювали наші контрбатарейні підрозділи”, – розповів Ілля Євлаш.

Він також додав, що ЗСУ вдалося знищити 10 гармат Д-30, також ще три Д-20, два “Піони” та чотири “Мсти-Б.

“Тобто дивізіон артилерійських озброєнь на цьому напрямку був знищений. Також знищили багато різних спеціальних засобів радіоелектронної розвідки. Це “Кредо-1Е”, спеціальна установка, яка виявляє в будь-яку пору року пересування техніки та людей, також “Муром-П”, станція відеоспостереження, та оптико-електронний прилад “Іронія”, який використовується противником для коригування вогню та відслідковування пересування наших військ”, – додав Євлаш.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...