Мед Атлант

Науковці з Івано-Франківська представляють у Празі власні розробки нових технологій

Доцент кафедри інформаційних технологій Університету Короля Данила Андрій Бойчук бере участь у роботі Міжнародної наукової конференції Flatlands 2023, яка цього року проводиться в м. Прага з 25 по 29 вересня. Це одна з найбільш рейтингових та найбільш відвідуваних конференцій у світі, яка цього року зібрала більше 250 учасників зі всіх континентів.

Основний фокус конференції – сучасні та мультифункціональні 2D-матеріали та їх застосування. Велика кількість доповідей та презентацій цього року стосується нових технологій побудови надсучасних процесорів на базі 2D матеріалів та їх майбутнього використання для підвищення швидкодії комп’ютерів та розвитку штучного інтелекту.
На конференції Андрій Бойчук презентував власні розробки в сфері створення, властивостей та використання двовимірних структур Na-Mn-O для високоємнісних натрієвих джерел енергії. Відрадно, що спільна робота Андрія Бойчука та Тетяни Бойчук, яка також презентує свої результати, є єдиною, що представлена українськими науковцями на цій конференції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...