Мед Атлант

На Прикарпатті в ДТП травмувались п’ятеро осіб: серед них двоє дітей. ФОТО

15 жовтня близько 18.30 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Клубівці, Тисменицької територіальної громади.

Відомо, що 61-річний водій “Ауді”, мешканець Тернопільської області, не дотримався дистанції між транспортними засобами та допустив зіткнення з автомобілем «Рено Меган», яким керував мешканець Городенківської ТГ, 1995 р.н.. Останній рухався в попутному напрямку. А в результаті зіткнення, автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Вольво ХС-90», під керуванням мешканця Івано-Франківська, 1981 р.н.
Внаслідок ДТП травми отримали водій та пасажири автомобіля “Ауді 80”, а саме жінка 1963 р.н., та двоє неповнолітніх дітей 2012, 2014, р.н.. Також травмована пасажирка “Вольво”, 1954 р.н., мешканка Івано-Франківська.
Усіх доставлено до лікувальних закладів.
Керманичів перевірено на стан алкогольного сп`яніння. Водій «Ауді» нетверезий, результат – 0, 41 проміле.
За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...