Мед Атлант

Кришечки добра: як прикарпатські енергетики рятують планету та допомагають ЗСУ

Прикарпатські енергетики здали на переробку ще  71 кг пластикових кришечок.  “Кришечки добра”  – така акція триває в компанії з 08 лютого 2023 року. За цей час вдалося відправити на переробку 125 кг такого пластику, а от виручені кошти пішли на допомогу ЗСУ.

На початку року прикарпатські енергетики встановили в центральному офісі та офісах семи філій благодійну скриньку, у яку збирають кришечки з-під пляшок води і упаковок соку, кефіру, майонезу, побутової хімії, ліків та навіть флаконів шампуню.
 Це спільний проєкт енергетичного підприємства з благодійним фондом «Лелекера» і музеєм Небесної Сотні, які з початку російсько-української війни 2014 року вже зібрали більше 7 тонн пластику.
Пластикові кришечки – це не сміття, а цінні відходи. Сортуючи їх, ми не лише допомагаємо довкіллю, але й можемо задонатити на ЗСУ.
Арифметика проста і зрозуміла. 100 кг такого пластику – це виручених 1000 грн, на які можна придбати 2 якісні турникети “Січ”, що рятуватимуть життя на полі бою. Або ж допомогти закрити нагальну потребу військових, які виборюють наш мир, – зазначають енергетики.
Наразі благодійний фонд має на меті придбати 5 тисяч турникетів для захисників.
А от свій внесок у добру справу може зробити кожен. Для цього пластикові кришечки слід приносити до Музею Небесної Сотні, що в Івано-Франківську за адресою вул. Є.Коновальця, 46. Залишати пластик можна й за Янголами на вході.

qrf

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...