Мед Атлант

У Долині розбійник в масці проник у будинок та напав на знайому. ФОТО

Зловмисник вночі проник до житла потерпілої, погрожуючи фізичним насиллям, заволодів її грошима. Фігуранту слідчі повідомили про підозру у скоєнні розбійного нападу. За скоєне підозрюваному загрожує максимальне покарання до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Подія сталася в одному із сіл Долинської територіальної громади. До будинку 38-річної жінки вночі проник невідомий чоловік у масці і почав вимагати у неї гроші. Зловмисник дістав дерев’яну палицю і почав нею погрожувати. Налякана жінка віддала нападнику свої заощадження. Забравши їх, фігурант втік.
Першочерговими оперативними заходами правоохоронці встановили особу та місце знаходження зловмисника. Йдеться про 43-річного жителя Долинської ТГ.
Встановлено, що кошти нападник встиг витратити.
Дії фігуранта слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Йому повідомлено про підозру. До суду скеровано клопотання про обрання нападнику запобіжного заходу.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...