Мед Атлант

Мальтійська Служба Допомоги розпочинає акцію “Святий Миколай іде до сиріт”

Цьогоріч Мальтійська Служба Допомоги Івано-Франківська знову розпочинає акцію «Святий Миколай іде до сиріт». Вже 23 жовтня в офісі Мальтійської Служби Допомоги можна взяти дитячі листи.

Майже 25 років, незважаючи ні на які труднощі,  Мальтійська Служба Допомоги Івано-Франківська здійснює акцію «Святий Миколай іде до сиріт», яка має на меті приготувати особисті подарунки та забезпечити дітей, які проживають в інтернатних закладах області речима найпершої необхідності.

«Ми змінювали умови проведення акції, підлаштовувались під різноманітні реалії, але не припиняли акцію. І минулого року, в часі війни , ми прийняли рішення не забирати в дітей свята . Окрім закладів, якими ми опікувались протягом цих всіх років – ми обрали ще й інтернатні заклади , які через війну переїхали до нашої області та дітей-переселенців, які були змушені покинути свої домівки. Так, Завдяки підтримці багатьох жертводавців, минулого року святий Миколай завітав до 2514 вихованців з 24 спеціальних закладів», – зазначають у Мальтійській службі.

На зібрані кошти для дитячих будинків та інтернатів було придбано і передано продукти харчування, засоби гігієни, канцтовари, дитяче ігрове, спортивне, навчальне та господарське обладнання, побутову техніку. Крім того реалізовано соціальну програму всього разом на суму 2 028 713 гривень.

«Всі минулорічні листи до Миколая містили прохання про завершення війни. Діти щиро просили святого здійснити найзаповітнішу мрію, також просили допомогти знайомим військовим. Вже з цьогорічних листів знаємо, що такі мрії були підтримані. Тому просимо Вас і цього року підтримати акцію  “Святий Миколай іде до сиріт” і подарувати радість дітям, які з нетерпінням чекають на подарунки від св. Миколая», – додали працівники соцслужби.

Листа з дитячими побажаннями можна отримати в офісі Мальтійської Служби Допомоги. Також тут Вам детально розкажуть про те як найкраще здійснити дитячу мрію.

Звернутися можна за адресою: Івано-Франківськ, вул. Лесі Українки, 1 (навпроти Катедрального Собору), Тел.:(0342) 55-26-44,    +380503382333
Розрахунковий рахунок:
Отримувач: БО ”Мальтійська Служба Допомоги”
Код ЄДРПОУ 25683158
в Приватбанку
IBAN UA89 305299 0000026009025500954
Картка ПРИВАТБАНК 5169335101336010
з приміткою “Акція Миколай”. Без ПДВ.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...