Мед Атлант

Поліція затримала зловмисника, який на Рогатинщині побив військового

Прикарпатські правоохоронці затримали зловмисника, який наніс військовослужбовцю тяжкі тілесні ушкодження.

Під час конфлікту фігурант ударив потерпілого металевим предметом в ділянку голови. 34-річного чоловіка госпіталізували до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Провівши всі необхідні оперативно-розшукові заходи, поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його.

Слідчі уже оголосили фігуранту про підозру.

Правоохоронці з’ясували, що конфлікт між чоловіками відбувся неподалік ставкового господарства, що в селі Княгиничі, Рогатинської територіальної громади.

Досудовим розслідування встановлено, що фігурант здійснював обхід зарибнених ставків та помітив в чагарниках двох невідомих осіб. З’ясовуючи мету перебування на господарстві між мешканцем Рогатинської ТГ та мешканцями міста Ходорів, Львівської області, розпочалася сутичка, під час якої 26 – річний чоловік металевим предметом завдавав удар у ділянку голови 34-річного чоловіка.

Потерпілого госпіталізували до Івано-Франківської обласної лікарні.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, правоохоронці встановили особу фігуранта. В його помешканні провели обшуки. Фігуранта затримали в процесуальному порядку. Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Рогатинський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Процесуальне керівництво у справі здійснює Рогатинський відділ Івано-Франківської окружної прокуратури.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...