Мед Атлант

Працівники Прикарпаттяобленерго пробігли «Найдовший у світі марафон». ФОТО

Працівники АТ «Прикарпаттяобленерго» доєдналися до благодійного марафону від Нової пошти та пробігли загалом майже 100 кілометрів, щоб підтримати українських захисників.

Забіг відбувся у неділю, 29 жовтня, та мав на меті вшанувати памʼять усіх Героїв, чиє життя забрала війна. А також подякувати медикам, волонтерам, рятувальникам та кожному, хто допомагає пришвидшувати перемогу України. Учасники присвятили забіг, зокрема, нашим енергетикам-воїнам Сергію Марчуку, Ігорю Остроушко та Юрію Кайгородову.

Благодійну дистанцію учасники обирали самостійно – від 3 до 21 км. Для деяких працівників це був перший марафон, для когось – уже приємна традиція. Враження від забігу залишились позитивними:

«Мене вражає командний дух наших бігунів-енергетиків. Наш дух – то важлива складова, тому що разом ми можемо зробити багато. Хтось пробіг 21 км, хтось – 3 км, а результат – 93 км. Коли ти біжиш заради усіх наших захисників і захисниць, які щодня віддають своє життя та невтомно боронять нашу землю, то я відчуваю відповідальність і гордість. Дякую Богу і ЗСУ, що маю можливість донатити і бігти під мирним небом», – поділилися учасниця забігу Надія Цимбаленко.

Учасник благодійного марафону Назар Андрійчук розповідає:

«З того часу, як я працюю в «Прикарпаттяобленерго», почав брати участь в українських забігах на різні дистанції. Тому я вирішив зареєструватися на «Найдовший у світі марафон», який присвячений нашим захисникам. Забіг відбувся в Івано-Франківську на міському озері. Тоді настрій був піднесений, цьому посприяла також хороша погода та енергійність колег. Дистанцію подолав доволі легко та здобув для себе нові результати».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...