Мед Атлант

Розгляд апеляційної скарги у справі калуського депутата, який збив людину, вдруге перенесли

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід депутату Калуської міської ради Тарасу Барничу — тримання під вартою строком на 60 днів (без права внесення застави), тобто до 24 грудня 2023 року включно. Апеляційну скаргу досі не розглянули.

Нагадаємо, що 26 жовтня 37-річний водій, який кермував автомобілем, у нетверезому стані, збив на смерть велосипедиста, – повідомляють “Вікна”.

У медичному закладі виявили 1,12 проміле алкоголю в крові. Затриманим водієм, підозрюваним у кримінальному провадженні, є депутат Калуської міської ради Тарас Барнич.

27 жовтня Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід Тарасу Барничу — тримання під вартою строком на 60 днів (без права внесення застави), тобто до 24 грудня 2023 року включно.

На цю ухвалу суду подана апеляційна скарга, її мали розглянути на засіданні суду 2 листопада.

Однак засідання, призначене на 2 листопада, не відбулось через відсутність матеріалів справи (їх витребували,  але на цю дату ще не отримали). Справу перепризначили на 8 листопада. Але і цього дня розгляд скарги на запобіжний захід не було.

Як повідомляє пресслужба Івано-Франківського апеляційного суду, розгляд апеляційної скарги перенесли за клопотанням адвоката. Наступне засідання призначили на 13 листопада.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...