Мед Атлант

На Прикарпатті функціонує 34 Класи безпеки

У медійному центрі обласної військової адміністрації відбувся пресбрифінг щодо відкриття Класів безпеки у навчальних закладах області.

Начальник сектору зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України в області, підполковник служби ЦЗ Христина Перцович розповіла, що станом на сьогодні вже функціонує 34 Класи безпеки.
Впродовж цього тижня відкрито п’ять Класів безпеки на території області, зокрема один – у рамках польського проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні» у селі Росохач на Городенківщині.
“Класи безпеки” — це всеукраїнський проєкт, мета якого вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування у дітей навичок надання домедичної допомоги.
Проєкт реалізує Міністерство освіти та науки України на виконання доручення Прем’єр-міністра України щодо створення безпечних умов для дітей в умовах воєнного стану.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...