Мед Атлант

У Франківську 1 грудня пройде ярмарок локальних виробників

В межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини дари Прикарпаття та Святий Миколайчик об’єднаються на грудневому ярмарку в Івано-Франківську, щоби подарувати вам найкращі святкові миті.

Вже зовсім скоро, 01 грудня 2023 року, на площі Міцкевича в Івано-Франківську відбудеться ярмарок, який об’єднає бренди Франківщини та принесе чудовий настрій мешканцям й гостям міста.

Міська рада Франківська завдяки програмі EU4Business організовує ярмарок, щоб представити новий бренд «Франківські дари», розроблений для підтримки та популяризації місцевих виробників, а також допомогти гостям знайти оригінальні подарунки для рідних та близьких напередодні свят. Тут ви зможете відшукати все, що потрібно для святкового настрою та подарунків, — від виробів ручної роботи та одягу до смачних ласощів.

Для локальних брендів цей захід стане підтримкою, адже в складні часи також важливо розвивати економічну стійкість малих та середніх підприємств. Попри війну, дві третини українських компаній працюють. Програма EU4Business допомагає зробити так, щоб вони й надалі продовжували працювати, що стане основою для подальшого економічного зростання України.

«Це особлива подія для Івано-Франківська, де ми об’єднаємо багатство та таланти локальних виробників і підтримаємо їх. В умовах повномасштабної війни в Україні ми особливо відчуваємо необхідність допомагати місцевим виробникам, які важкими зусиллями продовжують розвивати свої бізнеси, забезпечувати нас високоякісними продуктами та речами, а також підтримувати Збройні сили України», — Руслан Марцінків, міський голова Івано-Франківська.

Всіх охочих запрошують на ярмарок 01 грудня з 11:00 до 16.00.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...