Мед Атлант

На Франківщині п’яний водій побив військового

30 листопада у Тлумачі, що на Івано-Франківщині, під час конфлікту на дорозі чоловік побив військового Ігоря Федорака. Нападник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Докладніше про інцидент написало Суспільне.

За словами доньки військового Аліси Андрусяк, 30 листопада орієнтовно о 16:15 її батько Ігор Федорак виїжджав зі свого подвір’я. Він два тижні, як повернувся з фронту. Чоловік віз свого тата в лікарню.

“Через кілька годин я побачила відео, яке поширювали у соцмережах, що у Тлумачі побили військового. Я впізнала тата. Потім мені скинули більше відео, і я впевнилася, що це — він. Найбільше мені образливо, що мій батько після загибелі свого сина, продовжує півтора року захищати нас від армії РФ”, — каже Аліса.

Жінка продовжує: її батька побив чоловік, бо “йому не сподобалося, що завелика військова машина, і тато надто повільно їде”.

“Коли батько вийшов з автомобіля, чоловік почав його сильно бити. Тато на той час повністю виїхав, він не заважав руху. Коли викликали поліцейських, нападник перед ними намагався двічі вдарити тата. У батька все обличчя було в крові. Це все зафіксоване на відео”, — розповідає Аліса Андрусяк.

Зі слів керівника сектору комунікації поліції в області Андрія Яцківа, 30 листопада о 16:20 на лінію “102” надійшло повідомлення, що в Тлумачі на вулиці Макуха виник конфлікт між двома водіями. На місце прибули працівники поліції, які з’ясували, що один з учасників втік з місця події.

“Поліцейські оперативно встановили місце перебування чоловіка. Він — 1983 року народження. Його притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 130 “Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння”. За фактом події, яка мала місце в Тлумачі на вулиці Макуха, відомості внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 “Хуліганство” Кримінального кодексу України. В межах зареєстрованого провадження будуть встановлені всі обставини події”, — сказав Андрій Яцків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...