Мед Атлант

Топ-5 фільмів для новорічного настрою

Запрошуємо вас на захоплюючу подорож у світ новорічного відчуття та святкового настрою, де кожен фільм – це особливий ключ до неповторної атмосфери Різдва. У цьому матеріалі МІСТО вирішило відкрити перед вами декілька захоплюючих новорічних фільмів, які не лише розкажуть вам цікаві та веселі історії, а й принесуть радість та тепло.

“Сам удома” (Home Alone)


Культова комедія 90-х, яка стала класикою новорічного жанру. Головний герой, 8-річний Кевін Маккалістер, залишається сам удома, коли його велика родина вирушає на Різдвяні канікули. Він має відбитися від двох злодіїв, які намагаються пограбувати його будинок. Заплутавшись у веселій боротьбі зі злочинцями, він влаштовує справжню війну, використовуючи різноманітні винаходи та пастки, щоб захистити свій дім.

“Полярний експрес” (The Polar Express)


Анімаційний фільм про хлопчика, який вночі перед Різдвом отримує можливість подорожувати на потягу, який веде до Північного полюса, де знаходить Санта-Клаус. Під час подорожі він та інші діти зустрічають чудеса та магію, а контролер поїзда допомагає хлопчику знайти в собі віру в Різдво та важливі життєві цінності. Фільм вражає величезними анімаційними образами та вкладається в теплу атмосферу святкового часу.

“Грінч” (How the Grinch Stole Christmas)


Фільм розповідає історію про зелену істоту на ім’я Грінч, яка живе в самоті в горах і відділюється від мешканців сусіднього містечка, зневажаючи Різдво. Однак, коли життя мешканців стає ще радіснішим та позитивнішим під впливом святкового настрою, Грінч вирішує зіпсувати їм свято, вкравши усі різдвяні прикраси та подарунки. Проте, його плани міняються після зустрічі з маленькою Кінджі, яка прагне змінити його думку про свято.

“Різдвяна історія” (A Christmas Carol)


Тепла різдвяна комедія, що розповідає про життя Ебенізера Скруджа, багатого та злого підприємця, який не любить Різдво. У нього немає часу для родини та друзів. Однак вночі йому з’являється дух колишнього партнера, який розповів Скруджу про його помилки. Дух проводить його через його дитинство, молодість та сучасний час, показуючи, які наслідки мають його вчинки на людей навколо. Головний герой змінюється, стаючи добрішою та більш побачуваною людиною. Фільм закінчується святковим об’єднанням родини, друзів і навіть колишніх супротивників, щоб відзначити Різдво разом.

“Щасливого Різдва” (Merry Christmas)

Фільм присвячений усім солдатам, які брали участь у битвах на різних фронтах у період настання Різдва 1914 року. Це історія про дивовижне єднання та емоційну відкритість діаметрально протилежних героїв – священника із Шотландії, лейтенанта французької армії, німецького тенора та його улюбленої музи. Випадково зібравшись в окопах, вони разом зустріли військове Різдво, на якийсь час забувши про стрілянину і кровопролиття.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...