Мед Атлант

У Франківську ожеледиця, затори через ТЦК та збій Київстару

В Івано-Франківську виникла низка непередбачуваних обставин, які  впливають на звичне функціонування комунікацій та життєво важливих систем. Зокрема в області збій мережі Київстар, сильна ожеледиця на дорогах та затори.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Є збій мережі Київстар. Тому в дуже багатьох абонентів міста є проблеми зі зв’язком. У нас GSM-система працює на Київстарі. Тому десь зараз вручну доведеться вимикати освітлення.
Також є збої з різними системами, на приклад, Дозор та іншими. Є певні проблеми, які стосуються зв’язку та комунікації. Тому можуть бути різні збої в роботі комунальних служб, – зазначив мер.
Крім того на дорогах Івано-Франківська сильна ожеледиця. Тож мер закликає підприємців допомогти розчистити місто.
На жаль, є велика ожеледь. Вночі пройшов дощ і зараз мороз. Комунальники не можуть прибрати все одночасно. Зараз є великий затор на Пасічній, пов’язаний із роботою ТЦК. Це не керується містом. Зараз «ліг» зв’язок, ожеледиця, велика техніка не може проїхати. Тому маємо незручності. Звертаюся до наших комунальників і до наших підприємців: будь ласка, повиходьте і допомагайте містові прибрати ожеледицю.
До слова, мер Франківська звернувся до ТЦК.
Звертаюсь до ТЦК: не варто в такий час ставити блок-пости в мікрорайоні Пасічна. Це спричиняє великі затори. А в час ожеледиці, в час збою Київстару – це великі проблеми, – зазначив Руслан Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...